ЗА НАС

ХЛАДИЛНА ТЕХНИКА, ХЛАДИЛНИ КАМЕРИ, КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА
ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ. НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ НАЙ-ДОБРОТО ЗА ВАС.
Фирма R+T service Ltd е основана през 1993 година от двама ентусиасти, работещи в областта на строителството, хладилната и климатична техника, дръзнали да се преборят с остарелите технологии и начини на работа, преодолявайки всички трудности на прехода, базирайки се на знанията и опита и стремейки се към най-доброто. Нашата фирма е специализирана в:
  • Проектиране и изграждане на хладилни и климатични камери, шаржови и флуидизационни шокови тунели за хранително-вкусовата промишленост;
  • Доставка и монтаж на хладилни панели – пенополиуретан и хладилни врати;
  • Доставка, монтаж, ремонт и поддръжка на промишлена и битова хладилна техника;
  • Доставка, монтаж, ремонт и поддръжка на промишлена и битова климатична техника;
  • Абонаментно поддържане на хладилни и климатични инсталации;
  • Цялостно изграждане на хладилни предприятия.
Разполагаме със собствена складова база в гр. Вършец. В дългогодишната си практика сме изградили и оборудвали множество обекти на територията на страната и извън нея, за по-значимите от които можете да прочетете в раздел клиенти. Наши партньори са водещи световни фирми в областта на хладилната техника и автоматика, като “Konti”, “Frigoscandia”, “Helpman”, “Bitzer”, “Danfoss” и др. В раздел партньори имате възможност да получите информация за тях. Нагледни материали относно естеството на нашата дейност ще видите в раздел профили. Нашите специалисти са с доказани професионални качества.

Свържете се с нас

R+T service Ltd